H0B0336

Fortsättning

Efter mycket  om och men lägger vi in några fler bilder och lite om vad som har hänt. Tråkiga nyheter är att vi blev bestulna på Sems ena kamera ,telefon och min fina kompaktkamera så det var mycket tjafs med polisen och en hel dag gick åt för detta. Färden gick vidare till Masai Mara med gott mod, våran trevliga chaufför är mycket hjälpsam och  positiv. På JK Mara camp bodde vi i tält, fint och välskött. Fantastiska dagar på savannen med oändliga vidder. Under denna vistelse hos masaierna ordnade det sig med ett nytt kamerahus från Sverige med hjälp av en chef på TV4 som skulle till Kenya. Helt fantastiskt att det gick att ordna! Eftersom vi ej haft tillgång till WI FI så har det gått ganska lång tid sen sist. Vi har nu tagit oss till Tanzania, men bilder därifrån kommer senare. Här är några bilder från Masai Mara. Vi hörs när vi kan!

 

_H0B1323

 

 

_H0B1327

 

 

_H0B1071

 

 

_H0B1708

 

 

_H0B0336